AUTOR: SNEŽANA DABOVIĆ

BOEMOVE
KĆERI

Nova knjiga Snežane Dabović ” Boemove kćeri” uzbudljivo i emotivno kroz kćeri jednog boema priča priču kako nam jedan odnos ili dogadjaj može označiti čitav život ali i kako mi možemo dati značenje svom životu.

Kroz traganje žene u raznim periodima života duhovito nas vodi od zbunjenosti do jasnoće i prihvatanja sebe jer šta god i ko god da smo često se u životu suočavamo sa spoznajom da: Teško je biti a još teže kriti!

Snežana Dabović

Snežana Dabović je sertifikovani NLP trener i Yoga učitelj. Rođena je oktobra 1972 god. u Kotoru. Od najranijeg djetinjstva se bavi slikanjem i pisanjem dječije poezije.

Učestvovala je na brojnim grupnim izložbama i dobitnik je  nagrade za najbolji rad na dječijoj izložbi slika u Japanu 85 god. kao i mnogih nagrada i priznanja za tekstove, učešća i likovna rješenja na festivalima “Djeca pjevaju” i “Zlatni galeb”. 

Do sada je  imala 5 samostalnih izložbi slika a knjiga „Lana – Asija sa cvijećem u kosi“ je njena prva objavljena knjiga dječije poezije (posvećena njenoj ćerki Lana-Asiji Dabović). Kao sertifikovani NLP trener i Yoga učitelj bavi se i radom sa djecom u studiju glume, govora i igre „Pipi “ koji je osnovala sa svojom sestrom glumicom Martom Ćeranić . Živi i radi u Crnoj Gori, Srbiji i Italiji.

Recenzije

Rezervišite svoj primerak knjige na vreme

Pošaljite nam vaše podatke kako bismo Vam poslali primerak knjige sa posvetom

    Korpa

    Your cart is currently empty.